Aı Stüdyo: Yapay Zekâ İle Ders İçi Materyal Geliştirme
Yapay Zekâ ile Ders İçi Materyal Geliştirme
Üretken yapay zekâ teknolojileri, öğretmenlere farklı öğrenme ihtiyaçlarına uygun, yaratıcı ve etkileşimli ders materyalleri geliştirme konusunda yeni fırsatlar sunuyor.
Bu uygulamalı eğitimde; yapay zekâ araçları kullanılarak ders sunumları, çalışma kâğıtları, eğitsel görseller, etkileşimli etkinlikler, ölçme-değerlendirme materyalleri ve dijital öğrenme içeriklerinin hazırlanması ele alınacaktır. Katılımcılar, farklı yapay zekâ uygulamalarını deneyimleyerek kendi branşlarına ve öğrencilerinin öğrenme düzeylerine uygun, pedagojik açıdan etkili ve özgün öğretim materyalleri geliştirme fırsatı bulacaktır.
Yapay zekânın sunduğu olanaklarla derslerini zenginleştirmek, materyal geliştirme süreçlerinde zaman kazanmak ve öğrencilerine daha etkili öğrenme deneyimleri sunmak isteyen tüm öğretmenlerimizi eğitimimize davet ediyoruz.
*Önemli: Bu eğitim uygulamalı bir eğitim olup, katılım sağlayacak öğretmenlerimizin kişisel bilgisayarlarını getirmeleri gerekmektedir.
Faaliyet Başvuru
Faaliyet Bilgileri
| Faaliyet Sahibi: | Teknoloji Atölyeleri, Yapay Zeka Atölyeleri |
| Faaliyet Türü: | Atölye |
| Kapasitesi: | 30 |
| Başvuru Sayısı: | ... |
| Faaliyet No: | 20270001 |
| Faaliyet Yeri: | Sultanahmet Millî Eğitim Akademisi |
| Faaliyet Adresi: | Sultanahmet Fatih/İstanbul |
| Faaliyet Tarihi: | 14.01.2027 - 14.01.2027 [17:30 - 20:00] |
| Başvuru Tarihi: | 02.10.2026 - 10.01.2027 |
| Faaliyet Günü: | PtSlÇrPrCmCtPz |
| Gruplar: | Tüm Gruplar |
| Branşlar: | Tüm Branşlar |
| İller/İlçeler: | İstanbul/Tüm İlçeler |
| Kurum Statüsü: | Kamu/Özel |
| Kurum Türü: | Tüm Kurumlar |
| Kadro Statüsü: | Tüm Statüler |
| Eğitmenler: | Duygu ŞAHİN TURAN |










